Преглед
B1801
(Toplam: 0)
Сподели:

B1801

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.331
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 126
Ниво на бучава (dbA) 39
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 135
Тип на вратата Горен дел
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 120
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 26.5 kg