ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Вградни фрижидери и замрзнувачи
Стесни ги резултатите
Боја на вратата
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
15 резултати.

 • LBI2201
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • RBI2301
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 34
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • RBI6306
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • LBI3001
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 34
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • BCHA275K2S
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 40


 • BCSA285K2S
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39


 • WSA14000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : Б
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • WSA24000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : Не е достапно
  • Ниво на бучава (dbA) : 45
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • WSA29000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : В
  • Ниво на бучава (dbA) : 45
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • BCN 130000
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • B1801
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Горен дел


 • BU1101
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Горен дел