Преглед
DSN28330X
(Toplam: 0)
Сподели:

DSN28330X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Автоматска програма

Автоматска програма

Благодарение на автоматската програма, сензорите го детектираат нивото на нечистотија на садовите, а потоа автоматски се одредува соодветниот циклус за миење, без да бидете приморани да бирате програма.

Сензор за нечистотии

Сензор за нечистотии

Одредува колку се нечисти садовите и ја бира соодветната програма за миење.

WaterSafe+

WaterSafe+

WaterSafe+ обезбедува дополнителна безбедост со автоматско исклучување на доводот на вода ако цревото за довод почне да протекува.

AquaIntense®

Официјален партнер…за оние што мразат да мијат садови

AquaIntense®

Официјален партнер…за оние што мразат да мијат садови

beko

Fast+ функција

Доколку некогаш сте угостиле голем број на луѓе одеднаш, тогаш знаете што ве чека кога ќе дојде време за миење на чиниите и чашите. Секако дека не сакате гостите долго да чекаат за втората порција јадење и пиење. Fast+ функцијата на Беко машината има извонредни перфо-рманси на миење достапни за 3 пати помалку време. Тоа значи дека многу повеќе време мо-жете да посветите на дружење со вашите гости. *Тестирано во интерни лаборатории

beko
Watch The Video

ProSmart™ инвертер мотор

Доколку се грижите за околината, но и сакате тивка машина за миење на садови, тогаш за тоа се сложуваме. Сепак, можеме да ви ја понудиме ProSmart™ технологијата со инвертер мотор која е 2 пати потивка* од повеќето други (благодарение на моторот без триење), но и помага за заштеда на вода и енергија. Отпад речиси и да нема, класата на машината е A+++ (-10%)*, би-дејќи таа само користи неопходни ресурси. Тоа е голем товар кој ви падна од рамена.*Тестирано е во интерни лаборатории.

Технички особини
Тип (DW) Полу вградена
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Боја на уредот Нелеплив нрѓосувачки челик
Број на комплети 13
Енергетски перформанси А+++
Број на програми 8
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Автоматски
Програма 3 AquaFlex
Програма 4 Интензивна 70
Програма 5 Quick&Clean
Програма 6 Заштита на стакло 40
Програма 7 Мини 30
Програма 8 Пред перење
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 44
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 0.82 kWh
Времетраење на програмата 238
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 234
Сензор за нечистотија Да
Годишна потрошувачка на вода (л) 2800
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.44
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.75
Времетраење на Left-on Mode (Tl) (min) 5
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Прскалка
Показател за блокада на водата Да
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Да
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување На врвот
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Систем за сушење со вентилатори
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 3,0 – 6,0
Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесуваат сами
Подесувачки задни ногарки однапред Да
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЦД 2 реда
Заклучување на копчињата Да
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Автоматски
Тајмер за одложување 1/2 - 24:00
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Експресна/Брза функција Да
Пареа/Функција за екстра сушење Да
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот BLDC
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава + Aquastop
Механизам на вратата Стандарден
Боја на кошниците Сива - RAL 7037
Подесување на горната кошница Може да се подеси полна
Декоративна рачка на долната кошница PH w/o Brand
Декоративна рачка на горната кошница PH with Brand
Долна кошница - број на прегради 4
Горна кошница - број на прегради 2
Кошница за прибор Лизгачки Symphony PH
Преграда за прибор Стандардна
Полица за шолји Подесувачка
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 10 L
Должина 82-87 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 57.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 39.7 kg