Преглед
DSN26320B
(Toplam: 0)
Сподели:

DSN26320B

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
A++ енергетска ефикасност

A++ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Автоматска програма

Автоматска програма

Благодарение на автоматската програма, сензорите го детектираат нивото на нечистотија на садовите, а потоа автоматски се одредува соодветниот циклус за миење, без да бидете приморани да бирате програма.

Сензор за нечистотии

Сензор за нечистотии

Одредува колку се нечисти садовите и ја бира соодветната програма за миење.

TrayWash™

Официјален партнер…за оние што мразат триење на садовите

TrayWash™

Официјален партнер…за оние што мразат триење на садовите

beko

Fast+ функција

Доколку некогаш сте угостиле голем број на луѓе одеднаш, тогаш знаете што ве чека кога ќе дојде време за миење на чиниите и чашите. Секако дека не сакате гостите долго да чекаат за втората порција јадење и пиење. Fast+ функцијата на Беко машината има извонредни перфо-рманси на миење достапни за 3 пати помалку време. Тоа значи дека многу повеќе време мо-жете да посветите на дружење со вашите гости. *Тестирано во интерни лаборатории

beko
Watch The Video

ProSmart™ инвертер мотор

Доколку се грижите за околината, но и сакате тивка машина за миење на садови, тогаш за тоа се сложуваме. Сепак, можеме да ви ја понудиме ProSmart™ технологијата со инвертер мотор која е 2 пати потивка* од повеќето други (благодарение на моторот без триење), но и помага за заштеда на вода и енергија. Отпад речиси и да нема, класата на машината е A+++ (-10%)*, би-дејќи таа само користи неопходни ресурси. Тоа е голем товар кој ви падна од рамена.*Тестирано е во интерни лаборатории.

Технички особини
Тип (DW) Полу вградена
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Боја на уредот Црна
Број на комплети 13
Енергетски перформанси А++
Број на програми 6
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Автоматски
Програма 3 Интензивна 70
Програма 4 Брзо и чисто
Програма 5 Мини 30
Програма 6 Пред перење
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 44
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 0.92 kWh
Времетраење на програмата 202
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 262
Сензор за нечистотија Да
Годишна потрошувачка на вода (л) 2800
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.44
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.66
Времетраење на Left-on Mode (Tl) (min) 5
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Млазница
Показател за блокада на водата Да
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Да
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Активна вентилација
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 3,0 – 6,0
Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесуваат сами
Подесувачки задни ногарки однапред Да
Температура на програмите 35-40-50-65-70
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЦД 2 реда
Заклучување на копчињата Да
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Автоматски
Тајмер за одложување 1/2 - 24:00
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Експресна/Брза функција Да
Пареа/Функција за екстра сушење Да
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот BLDC
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава + Aquastop
Механизам на вратата Стандарден
Боја на кошниците Сива - RAL 7037
Подесување на горната кошница Може да се подеси полна
Декоративна рачка на долната кошница PH w/o Brand
Декоративна рачка на горната кошница PH with Brand
Долна кошница - број на прегради 4
Горна кошница - број на прегради 2
Кошница за прибор Sliding Symphony PH + accessory cutlery
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Подесувачка
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 10 L
Должина 82-87 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 57.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 36.7 kg