Преглед
DSN04210W
(Toplam: 0)
Сподели:

DSN04210W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  A+ енергетска ефикасност

  A+ енергетска ефикасност

  Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

  WaterSafe+

  WaterSafe+

  WaterSafe+ обезбедува дополнителна безбедост со автоматско исклучување на доводот на вода ако цревото за довод почне да протекува.

  Технички особини
  Тип (DW) Полу вградена
  Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
  Боја на уредот Бела
  Број на комплети 12
  Енергетски перформанси А+
  Број на програми 4
  Програма 1 Еко 50
  Програма 2 Интензивна 70
  Програма 3 Дневна 65
  Програма 4 Мини 30
  Перформанси за сушење А
  Ниво на бучава (dbA) 51
  Потрошувачка на струја (kWh/перење) 1.02 kWh
  Времетраење на програмата 190
  Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 290
  Сензор за нечистотија Не
  Годишна потрошувачка на вода (л) 3360
  Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.08
  Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.42
  Филтер Делумно метален
  Број на прскалки 3
  Тип на горната прскалка Млазница
  Показател за блокада на водата Не
  Антибактериски гуми Не
  Показател за претекување вода Не
  Показател за затнат филтер Не
  Внатрешно осветлување Не
  ЛЕД светилки на вратата Не
  Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
  Систем за сушење Сушење со топол воздух
  Тип на изолација Обична
  Размена на топлина Не
  Капацитет за омекнување на вода 50 dH
  Тип на садот за детергент Стандарден
  Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 3,0 – 6,0
  Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесуваат сами
  Подесувачки задни ногарки однапред Да
  Температура на програмите 35-50-65-70
  Контроли за програмите Рачка
  Тип на екранот ЛЕС
  Заклучување на копчињата Не
  Автоматско половично полнење Не
  Тајмер за одложување Не
  Самочистечки филтер Не
  Тип на регенерација Рачен
  Функција за пареа Не
  Автоматски отворање на вратата Не
  Тип на моторот Стандарден
  Тип на моторот со празнење Стандарден
  Систем за безбедност Безбедност од поплава
  Боја Бела - ARC 1
  Боја на копчињата (странични/долни) Бела - ARC 1
  Механизам на вратата Стандарден
  Боја на кошниците Светло сива - RAL 7035
  Подесување на горната кошница Може да се подеси празна
  Долна кошница - број на прегради Не
  Кошница за прибор Стандардни
  Преграда за прибор Не
  Полица за шолји Подесувачка
  Број на полици за шолји 2
  Тип на тркалца на долната кошница Стандардни
  Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
  Показател за средството за плакнење Не
  Показател за сол Да
  Греен елемент (W) 1800 W
  Довод на вода Стандарден довод
  Потрошувачка на вода (литри/галони) 12 L
  Должина 82-87 цм
  Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 57.0 cm
  Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
  Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
  Тежина - нераспакувано (kg) 32.0 kg