ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
DIS26010
(Toplam: 0)
Сподели:

DIS26010

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Автоматска програма

Автоматска програма

Благодарение на автоматската програма, сензорите го детектираат нивото на нечистотија на садовите, а потоа автоматски се одредува соодветниот циклус за миење, без да бидете приморани да бирате програма.

Сензор за нечистотии

Сензор за нечистотии

Одредува колку се нечисти садовите и ја бира соодветната програма за миење.

beko

LEDSpot™

Вашата Беко машина за миење садови е толку тивка што не сте сосема сигурни дали е вклу-чена. Дали веќе завршила со миење на садовите? Да или не? Нема време за губење за поста-вување на прашања и за проверки. Тука може да ви помогне BekoLEDSpot™ на машината за миење садови. Црвениот показател на дното на машината може на прв поглед да ви покаже дали е вклучена или не. Така можете да ја оставите својата машина на мир да си работи, а вие можете да се вратите на својата работа.

Технички особини
Тип (DW) Целосно вградена
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Број на комплети 10
Енергетски перформанси А+
Број на програми 6
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Автоматски
Програма 3 Интензивна 70
Програма 4 Брзо и чисто
Програма 5 Мини 30
Програма 6 Пред перење
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 49
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 0.83 kWh
Времетраење на програмата 216
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 237
Сензор за нечистотија Да
Годишна потрошувачка на вода (л) 3080
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.35
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.35
Времетраење на Left-on Mode (Tl) (min) 5
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Млазница
Показател за блокада на водата Да
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Да
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Сушење со топол воздух
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 45 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 2,0 - 5,5
Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесувааат однапред
Подесувачки задни ногарки однапред Да
Температура на програмите 35-40-50-65-70
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЦД 2 реда
Заклучување на копчињата Не
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Автоматски
Тајмер за одложување 1/2 - 24:00
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Пареа/Функција за екстра сушење Да
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот Стандарден
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава + Aquastop
Показател на дното Да
Боја на копчињата (странични/долни) Црна - ARC 722
Механизам на вратата Стандарден
Боја на кошниците Сива - RAL 7037
Подесување на горната кошница Може да се подеси полна
Декоративна рачка на долната кошница PH w/o Brand
Декоративна рачка на горната кошница PH with Brand
Долна кошница - број на прегради 2
Кошница за прибор Slim Size Symphony PH
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Фиксирана
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 11 L
Должина 82-87 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 55.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 44.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 30.0 kg