Преглед
DIN26220
(Toplam: 0)
Сподели:

DIN26220

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
A++ енергетска ефикасност

A++ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Автоматска програма

Автоматска програма

Благодарение на автоматската програма, сензорите го детектираат нивото на нечистотија на садовите, а потоа автоматски се одредува соодветниот циклус за миење, без да бидете приморани да бирате програма.

Сензор за нечистотии

Сензор за нечистотии

Одредува колку се нечисти садовите и ја бира соодветната програма за миење.

beko

LEDSpot™

Вашата Беко машина за миење садови е толку тивка што не сте сосема сигурни дали е вклу-чена. Дали веќе завршила со миење на садовите? Да или не? Нема време за губење за поста-вување на прашања и за проверки. Тука може да ви помогне BekoLEDSpot™ на машината за миење садови. Црвениот показател на дното на машината може на прв поглед да ви покаже дали е вклучена или не. Така можете да ја оставите својата машина на мир да си работи, а вие можете да се вратите на својата работа.

Технички особини
Тип (DW) Целосно вградена
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Број на комплети 12
Енергетски перформанси А++
Број на програми 6
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Автоматски
Програма 3 Интензивна 70
Програма 4 Брзо и чисто
Програма 5 Мини 30
Програма 6 Пред перење
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 47
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 0.9 kWh
Времетраење на програмата 185
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 258
Сензор за нечистотија Да
Годишна потрошувачка на вода (л) 3360
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.35
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.35
Времетраење на Left-on Mode (Tl) (min) 5
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 2
Тип на горната прскалка Не
Показател за блокада на водата Да
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Да
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Активна вентилација
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 3,0 – 6,0
Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесуваат сами
Подесувачки задни ногарки однапред Да
Температура на програмите 35-40-50-65-70
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЦД 2 реда
Заклучување на копчињата Не
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Автоматски
Тајмер за одложување 1/2 - 24:00
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Пареа/Функција за екстра сушење Да
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот Стандарден
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава + Aquastop
Показател на дното Да
Боја на копчињата (странични/долни) Црна - ARC 722
Механизам на вратата Стандарден
Боја на кошниците Сива - RAL 7037
Подесување на горната кошница Може да се подеси празна
Долна кошница - број на прегради 4
Кошница за прибор Лизгачки Symphony PH
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Подесувачка
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 12 L
Должина 82-87 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 55.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 38.0 kg