Преглед
DIN14210
(Toplam: 0)
Сподели:

DIN14210

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

WaterSafe+

WaterSafe+

WaterSafe+ обезбедува дополнителна безбедост со автоматско исклучување на доводот на вода ако цревото за довод почне да протекува.

beko

AutoTablet

Ако сте љубител на детергент во таблети, но мразите половина исчистени и испрани садови, тогаш ќе ја обожавате функцијата Auto Tablet на Беко машината за миење садови. Вградениот интелигентен сензор одлучува што е потребно за најдобри резултати при сушење, размислува колку време му е потребно за сушење на садовите, тавите, чиниите и чашите, за да бидат бле-скаво чисти. Затоа не е важно, кој тип на детергент го користите, затоа што вашата паметна машина секогаш знае што треба да направи. Каква ѕвезда.

Технички особини
Тип (DW) Целосно вградена
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Број на комплети 12
Енергетски перформанси А+
Број на програми 4
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Интензивна 70
Програма 3 Чисто и сјајно 60
Програма 4 Мини 30
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 49
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 1.02 kWh
Времетраење на програмата 190
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 290
Сензор за нечистотија Не
Годишна потрошувачка на вода (л) 3360
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.09
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.30
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Млазница
Показател за блокада на водата Не
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Не
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Сушење со топол воздух
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Тежина на вратата на мебелот за BI (кг) 3,0 – 6,0
Балансирање на вратата/ подесување на шарките Се подесуваат сами
Подесувачки задни ногарки однапред Да
Температура на програмите 35-50-65-70
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЕС
Заклучување на копчињата Не
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Да
Тајмер за одложување 3-6-9
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот Стандарден
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава
Боја на копчињата (странични/долни) Црна - ARC 722
Механизам на вратата Стандарден
Боја на кошниците Светло сива - RAL 7035
Подесување на горната кошница Може да се подеси празна
Долна кошница - број на прегради Не
Кошница за прибор Стандардни
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Подесувачка
Број на полици за шолји 2
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 12 L
Должина 82-87 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 55.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 34.3 kg