Преглед
HCG61531X
(Toplam: 0)
Сподели:

HCG61531X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Интензивна вентилација

Официјален партнер…специјални вечери

Beko Интензивната вентилација е поефикасна од просечниот аспиратор со Booster опцијата која е 67%*помоќна од максималната сила на аспиратор. Потполно ќе го освежи воздухот внатре во просечната кујна за отприлика истото време isto vreme кое ван Ви е потребно да ја изедете вашата шницла.*Тестирано во интерни лаборатории

beko

Режимско пречистување на воздухот

Официјален партнер…"миризливи" работи

Отстранувањето на мирисот од храната кој се задржал во просторијата може да биде незгодна задача. Со BekoAirCleaning Mode технологијата, Вашиот аспиратор секој час автоматски ќе се вклучува на 10 минути на минималната потребна брзина, со што тивко ќе се ослободите од мирисот со минимална потрошена електрична енергија.

Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани ѕид - заоблено стакло
Вид на контрола Електронска контрола - Мека на допир
Интензивна Поставување (бустер) Да
Автоматско исклучување Да
Број на степени на енергија 4
Број на Светлини 2
Тип на осветлување LED
Моќност на осветлување 2,5W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Воздухот чистење функција Да
Заситеност на филтерот Индикатор Да
Стан / заоблено стакло Боја Транспарентни
Боја - Тело Инокс
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 223 - TBA - 503 -608 m 3 / h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 45 - TBA - 62-66 dBA
Качулка Ширина (м) 60
Висина спектар за инсталација 66,3 - 112,8
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 50.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 66.3 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 15.0 kg
Product Documentss