Преглед
HCA92741B
(Toplam: 0)
Сподели:

HCA92741B

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Интензивна вентилација

Официјален партнер…специјални вечери

Beko Интензивната вентилација е поефикасна од просечниот аспиратор со Booster опцијата која е 67%*помоќна од максималната сила на аспиратор. Потполно ќе го освежи воздухот внатре во просечната кујна за отприлика истото време isto vreme кое ван Ви е потребно да ја изедете вашата шницла.*Тестирано во интерни лаборатории

Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - под агол
Вид на контрола Електронска контрола - Touchcontrol
Интензивна Поставување (бустер) Да
Број на степени на енергија 4
Број на Светлини 2
Тип на осветлување LED
Моќност на осветлување 2,5W
Прилагодливи Осветлување Да
Филтер со активен јаглен Факултативна
Заситеност на филтерот Индикатор Да
Боја - Тело Црна
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Стакло - Perimetral панел
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 304- ... - 603 - 75
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 50 - TBD - 65-69
Качулка Ширина (м) 90
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 32.6 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 89.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 49.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 22.7 kg
Product Documentss