Преглед
HCA62640B
(Toplam: 0)
Сподели:

HCA62640B

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - под агол
Вид на контрола Електронска контрола - Touchcontrol
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување LED
Моќност на осветлување 3W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Боја - Тело Црна
Број на филтри за маснотија 1
Тип на филтри за маснотија Стакло - Perimetral панел
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 249 - TBD - 537
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 55 - TBD - 71
Качулка Ширина (м) 60
Висина спектар за инсталација 750 - 1080 мм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 38.6 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.6 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 36.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 10.4 kg
Product Documentss