Преглед
CWB 9910 X
(Toplam: 0)
Сподели:

CWB 9910 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Интензивна вентилација

Официјален партнер…специјални вечери

Beko Интензивната вентилација е поефикасна од просечниот аспиратор со Booster опцијата која е 67%*помоќна од максималната сила на аспиратор. Потполно ќе го освежи воздухот внатре во просечната кујна за отприлика истото време isto vreme кое ван Ви е потребно да ја изедете вашата шницла.*Тестирано во интерни лаборатории

beko

Режимско пречистување на воздухот

Официјален партнер…"миризливи" работи

Отстранувањето на мирисот од храната кој се задржал во просторијата може да биде незгодна задача. Со BekoAirCleaning Mode технологијата, Вашиот аспиратор секој час автоматски ќе се вклучува на 10 минути на минималната потребна брзина, со што тивко ќе се ослободите од мирисот со минимална потрошена електрична енергија.

Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - под агол
Вид на контрола Електронска контрола - Touchcontrol
Интензивна Поставување (бустер) Да
Автоматско исклучување Да
Број на степени на енергија 4
Број на Светлини 3
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 20W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Воздухот чистење функција Да
Заситеност на филтерот Индикатор Да
Боја - Тело Инокс
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Perimetral панел
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 204 TBA - 451 -552 m3/h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 49 - TBA - 64 - 68 dBA
Качулка Ширина (м) 90
Висина спектар за инсталација 102-149
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 38.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 90.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 102.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 17.0 kg
Product Documentss