Преглед
CWB 9441 WN
(Toplam: 0)
Сподели:

CWB 9441 WN

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - Пирамида
Вид на контрола Механичка контрола - Притиснете го копчето
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 28W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Боја - Тело Бела
Број на филтри за маснотија 3
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 255 - TBA - 400 m3 / h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 55 - TBA - 68 dBA
Качулка Ширина (м) 90
Висина спектар за инсталација 74-102
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 49.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 89.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 74.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 13.0 kg
Product Documentss