ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
CWB 6731 W
Сподели:

CWB 6731 W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • CWB 6731 W
Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - Кутија Стил
Вид на контрола Електронска контрола - Touchcontrol
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 28W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Заситеност на филтерот Индикатор Да
Боја - Тело Бела
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 55-63-69
Качулка Ширина (м) 60
Висина спектар за инсталација 58.7
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 50.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 57.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 14.5 kg
Product Documentss