Преглед
CWB 6731 B
(Toplam: 0)
Сподели:

CWB 6731 B

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - Кутија Стил
Вид на контрола Електронска контрола - Touchcontrol
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 28W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Заситеност на филтерот Индикатор Да
Боја - Тело Црна
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 361-557-680
Качулка Ширина (м) 60
Висина спектар за инсталација 58.7
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 50.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 57.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 14.2 kg
Product Documentss