ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
CWB 6420 X
(Toplam: 0)
Сподели:

CWB 6420 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Монтирани на ѕид - Пирамида
Вид на контрола Механичка контрола - Притиснете го копчето
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 28W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Боја - Тело Инокс
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 194 - TBA - 314 m3 / h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 53 - TBA - 63 dBA
Качулка Ширина (м) 60
Висина спектар за инсталација 56-90,5
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 48.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 56.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 6.8 kg
Product Documentss