Преглед
CTB 6407 X
(Toplam: 0)
Сподели:

CTB 6407 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Телескопски
Вид на контрола Механичка контрола - Лизгач Префрли
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 2
Тип на осветлување Халогени
Моќност на осветлување 28W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Боја - Тело Инокс
Број на филтри за маснотија 2
Тип на филтри за маснотија Метал - Casette
Машина за миење садови безбедно Филтри Да
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 180 - TBA - 275 m3 / h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 49-57 - 63 dBA
Качулка Ширина (м) 60
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 28.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 17.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 6.6 kg
Product Documentss