Преглед
CFB 5432 W
(Toplam: 0)
Сподели:

CFB 5432 W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на производ (Худ) Стандард
Вид на контрола Механичка контрола - Лизгач Префрли
Број на степени на енергија 3
Број на Светлини 1
Тип на осветлување LED
Моќност на осветлување 4W
Филтер со активен јаглен Факултативна
Боја - Тело Бела
Број на филтри за маснотија 1
Тип на филтри за маснотија Метал - Мрежа
Број на мотори 1
Вентилација Капацитети според 61.591 стандард во / BG (m3 / h) 165 - TBA - 240 m3 / h
Нивоата на бучава (звучна моќност) базирани dB (A) re 1 pW според DIN / EN 60704-3 стандард 63 - TBA - 71 dBA
Качулка Ширина (м) 60
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 48.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 49.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 15.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.3 kg
Product Documentss