ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Аспиратори
Режимско пречистување на воздухот
Отстранувањето на мирисот од храната кој се задржал во просторијата може да биде незгодна задача. Со BekoAirCleaning Mode технологијата, Вашиот аспиратор секој час автоматски ќе се вклучува на 10 минути на минималната потребна брзина, со што тивко ќе се ослободите од мирисот со минимална потрошена електрична енергија.
Стесни ги резултатите
Тип на производ (Худ)
Боја - Тело
Качулка Ширина (м)
3 резултати.

 • CTB 6407 W
  • Тип на производ (Худ) : Телескопски
  • Боја - Тело : Бела
  • Качулка Ширина (м) : 60


 • CTB 6407 X
  • Тип на производ (Худ) : Телескопски
  • Боја - Тело : Инокс
  • Качулка Ширина (м) : 60


 • CTB 9407 X
  • Тип на производ (Худ) : Телескопски
  • Боја - Тело : Инокс
  • Качулка Ширина (м) : 90