Сподели:
Спонзорство на ФК Барселона

Официјален партнер на играта

Партенр на најдобрииот тим на фудбалските терени>> ФК Барселона

Ние сме официјален партнер на тимскиот дух. Не само дома туку и на теренот. Ние сме официјалниот партнер на пријателствата, лојалноста и довербата. Тоа се вредности кои се важни и во фудбалот и во животот исто така. Затоа ние сме премиум партнер на ФК Барселона од 2014 година. Ова глобално партнерство значи дека тимот гордо го носи Беко логото на својте ракави.

Нашите современи производи им даваат на луѓето поголема слобода и време за игра. Ние го внесуваме разиграниот дух на ФК Барселона во Вашето секојдневие.