ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Сподели:
Причина за промена
image-1

Без разлика каде започнуваат нашите приказни за успех, секоја од нив започнува со нашата инспирација да продолжиме со подобрувањето. И постои една причина за оваа амбиција: Луѓето. Тие ги формираат нашите визии; го поставуваат нашиот пат и ни помагаат да ги постигнеме целите.

image-3

Врвните 100 сопственици на патент во светот


Инспирирани од паметната генерација

Веруваме дека секој придонесува кон промената на светот на подобро. Поради тоа паметната генерација е нашиот најдобар извор за инспирација: Се инспирираме од променливите потреби на луѓето и нивните животни стилови и се стремиме да ги исполниме барањата со најдобри решенија.

image-5

Брендот кој го зборува јазикот на луѓето


Приказната за Beko

Beko започна во 1955 година - со една машина за перење. И со една цел: Да создаде паметни производи за сите. Денес, ние сме вториот најголем бренд во Европскиот сектор за бела техника. Од нашиот прв ден во 1955 година, Beko го води еден главен принцип: промена на подобро. Приказната на Beko е приказна за постојана и позитивна промена. И оваа желба за иновација - за доброто на нашите потрошувачи и нашата околина - веќе ни помогна многу да постигнеме.


image-7

Втор најголем бренд во Европскиот сектор за бела техниха


image-9

image-10

image-11


Го променивме нашето лого за „промена на подобро“


image-13