Сподели:
Приказната за Беко

 

Добредојдовте во светот на Беко, бренд кој ја почитува планетата и кој е почитуван на целата планета. Од нашето основање во 1955 година, се водевме по еден единствен принцип:

„да бидеме партнер на нашите корисници во нивните секојдневни потреби“.

Поради тоа напорно работиме на унапредување на односите со нашите потрошувачи во преку 130 земји. Благодарение на континуираните иновации, за доброто на нашите корисници и животната средина, постигнавме многу успеси.


image-3
image-6

440M

задоволни
корисници


image-7

30K

илјади
вработени


image-8

130+

земји во кои
сме присутни


image-9

18

фабрики низ
цел свет


image-10

60+

години на
постоењеБеко е меѓународен бренд за бела техника кој е дел од групацијата Арчелик. Во сопственост на Коч Холдинг, една од најголемите компании во Европа, која е и на листата на Fortune Global 500.

Нашиот глобален раст се должи на ефикасните решенија кои не се штетни за животната средина и еколошките производи за кои сме и наградени. Во потполност ја почитуваме животната средина и ја разбираме нејзината значајност за општеството.


Филозофија на брендот


Новата генерација значи и други потреби. Како партнер кој ги разбира луѓето и нивните потреби,
веруваме во креирањето на значајни решенија кои ќе им помогнат во секојдневниот живот.


Ние сме официјален партнер на секојдневието


Ние ги разбираме секојдневните потреби на корисниците и затоа им пружаме брзи и флексибилни решенија кои се вклопуваат во нивните динамични животи исполнети со обврски.Вистинскиот партнер не е само спонзор
Вистинскиот партнер е секогаш тука за васСо креирањето на производи кои ги олеснуваат секојдневните предизвици, вистинки ги подржуваме нашите потрошувачи. Разбирањето на потребите е тоа што не прави нас Официјален партнер на секојдневието.