Сподели:
Награди

Ги додадовме новите награди од светските највлијателни институции и натпревари во 2010 на претходните стотици награди.

image-1
Списание Which?, награда „Најдобра зделка“ за ладилникот со 4 врати на Beko и за 2 машини за перење.

image-2
Вкупно 6 награди за технологијата и дизајнот на „Plus X“ за ладилник, вградена рерна, фиока на греење, машина за перење и 2 машини за миење садови на Beko.

image-3
Награда за „Добар дизајн“ за ЛЕД ТВ на Beko


image-4
Награда - „Пофалница за црвена точка“ за ЛЕД ТВ на Beko

image-5
Beko Russia беше награден со „Најдобра компанија за производи што штедат енергија“ во Русија.

image-6
Награда „Производител на годината за бела техника“ што ја дава Euronics and Currys (DSG) во Обединетото Кралство.


image-7
Прва и единствена компанија за бела техника на која што ѝ е доделена наградата за најефикасен производствен процес, т.е. „Златен сертификат“ за сите осум производствени постројки коишто се грижат за животната средина.

image-8
Финалист во категоријата Управување за „Наградата за управување со животната средина во ЕУ“ што ја издава Европската Комисија.

image-9
За првпат во индустријата за бела техника ширум светот, JIPM (Јапонскиот институт за одржување фабрики) ја додели највисоката награда „Специјална награда TPM“ на фабриката за ладилници Eskişehir, по што следеше „Наградата за врвна изработка“


image-10
Награда за „Најдобра компанија за трајна стока“ и награда за компанија со најбрз развој во својата гранка за Beko UK што ја издава Plimsoll Portfolio.

image-11
9-та награда за технологијата TÜBİTAK во категоријата за производство од голем размер.