Сподели:
Машини за садови

Паметни решенија кај машините за садови на Beko што ќе ви го олеснат животот


image-2

Копче на еден допир

Машината ќе ја анализира состојбата преку паметните сензори и ќе реши која е најдобрата применлива програма за миење. Обезбедува максимални резултати од миењето преку 11 засебни сензори само со еден допир.

image-3

Функција за детергент во таблета

Ако користите детергент во таблета, оставете ја машината да ги направи потребните поставки и да ги зголеми резултатите од миењето со избор на оваа функција.

image-4

Сушење со вентилатор

Овој активен систем за вентилирање го зголемува протокот на воздух во текот на сушењето и ги лади садовите до температура на коишто може да се допрат по миењето.

image-5

Сушење со вентилатор

Автоматската програма за миење обезбедува оптимални услови за миење на садовите преку сензорите.

image-6

Закажување време

Кога спиете или не сте дома, оваа програма започнува со миење на садовите во часот што го имате одредено.

image-7

Заштита за деца

Спречува прекинување вклучена програма по грешка и обезбедува да нема промена во избраните поставки.


Сензор за ниво на извалканост

Обезбедува максимална изведба преку откривање на нивото на извалканост на садовите и со одржување на потрошувачката на водата и енергијата на исплатливо ниво.

Сензор за полнење

Ја прилагодува количината на вода што ќе се употреби согласно со количината за миење за да се обезбеди заштеда. Спречува залудно трошење вода.

Сензор за тврдина на водата

Истовремено со заштитата на машината и садовите од бигор, ѝ дава на водата совршено прилагодување во однос на тврдината што ќе го зголеми резултатот од миењето.

Дополнителна брза функција

Го смалува времетраењето на сите програми за 25% без да се смени резултатот од миењето.


image-12

Мала корпа

Со лизгање на третата корпа се овозможува безбедно миење на малите садови.

image-13

Прилагодувања за висината

Висината на горната корпа којашто може да се прилагодува дури и кога е наполнета докрај, може да се намали за да се овозможи соодветен простор за високите чаши или пак може да се покачи за да се овозможи доволно простор за длабоките тенџериња за готвење.

image-14

Решетки на превиткување

Решетките на превиткување ги исполнуваат вашите потреби за поголем простор во долната корпа.

image-15

Полици за шолји

Благодарение на полиците за шолји со прилагодлива висина, може да измиете повеќе шолји или пак може да ги подигнете за да добиете повеќе простор за високите чаши.