Сподели:
Малите Домашни Апарати

Паметни животни решенија со малите домашни апарати на Beko


image-2

Малите домашни апарати на Beko ви ги претставуваат паметните решенија со нивните надмоќни одлики


image-3

Ергономските и технолошките мали домашни апарати се специјално дизајнирани за вас, лесно ги исполнуваат најголемите потреби со мали допири и не ве вознемируваат. Ви помагаат да имате време за своите сакани.


image-4

Повеќе функции

Малите апарати на Beko ви штедат време и простор со тоа што имаат собрано повеќе функции во еден производ.

image-5

Ефективна филтрација

Правосмукалките на Beko овозможуваат ефективно чистење и шмукање на просториите со повеќе прогресивни технологии на филтрирање.

image-6

Контрола на рачката

Правосмукалките на Beko го олеснуваат шмукањето и со одликата за контрола преку удобната рачка.

image-7

Безжична употреба

Грејачите и чајниците овозможуваа слобода во движењето со безжична и практична употреба, не го ограничуваат времето за уживање со чај во кујната и ви помагаат да имате повеќе време за чај насекаде низ домот.

image-8

Голем отвор за полнење

Пресите за цврсто овошје на Beko лесно го цедат сокот од овошјето преку големиот отвор за полнење со што сите во семејството уживаат во богати витамински вкусови.

image-9

Систем за двојно греење

Чајниците на Beko го одржуваат чајот топол со што се продолжува времето за чај преку функцијата за двојно греење.

image-10

Автоматско исклучување

Пеглите на Beko мислат на вашата безбедност исто колку и вие. Може да се опуштите бидејќи пеглата се исклучува сама дури и кога ќе заборавите да го извлечете кабелот.

image-11

Систем за безбедносно заклучување

Производите за подготовка на храна и пијалаци на Beko ве штитат вас и децата од опасности со нивните системи за безбедносно заклучување.

image-12

Одлика за јон

Феновите за коса и уредите за исправање на косата на Beko ја сушат и обликуваат косата без да се електризира во одликата за технологијата со јони.