hero image

Инспирирано од Smart генерацијата    1/1  3 
  • slide-1slide-1

   Перење

   ProSmart варијабилен мотор за перење

   До 60% повеќе заштеда на енергија од А+++

   Совршен перформанс при перењето и максимална тишина

  • slide-2slide-2

   Перење

   ProSmart варијабилен мотор

  • slide-3slide-3

   Перење

   ProSmart варијабилен мотор за перење

   Споредено со стандардни мотори до х3 подолг работен век поради недостигот на триење


  • slide-1slide-1

   разладување

   NeoFrost

   Посвежа и поздрава храна со чување на хранливата вредност 50% подолго време

   Фриждерот и замрзнувачот имаат одделен тек на воздух за да се осигура дека храната во секој дел се чува во оптимални услови и храната останува свежа подолго. Овозможува балансирана циркулација на ладниот воздух меѓу полиците. Овозможува идеални услови за храната на полицата за разладување преку текот на воздухот и нивото на температура. Секој дел функционира засебно.

  • slide-2slide-2

   разладување

   Neofrost

  • slide-3slide-3

   разладување

   NeoFrost


  • slide-1slide-1

   Готвење

   IndyFlex+

   Гответе слободно и флексибилно за сечиј вкус и потреба со 8 одделни намотки

  • slide-2slide-2

   Готвење

   IndyFlex+

   Овозможува конфигурација на големината и бројот на садови за готвење кои ги користите

   8 независни зони за готвење кои може да се комбинираат или користат индивидуално за сите големини на садови и разни температури.


    1/1  3