ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Сподели:
Ако имате домашно милениче не значи дека треба да имате и влакна на облеката!

Се обидувате со цело срце, ама нема да го поместите кучето или мачката од креветот. Тоа е поради погледот кој ви го упатуваат кога се обидувате да ги избркате. Знаете што значи тоа – многу влакна од миленици на постелнината, на вашите најдобри панталони, на оделото за состаноци... насекаде.

Функцијата за отстранување на влакна од миленици кај Beko машината може да се погрижи за тоа. Има циклус за претперење, специјален програм со дополнително плакнење и подобрен циклус на центрифуга кој помага да ги отстраните и најтврдоглавите влакна на алиштата. Ако вашите миленици се однесуваат како сакаат, барем машината за перење ќе ве слуша.

Погледнете ги Беко прозодите со функција за отстранување на влакна од миленици: